Υπέρ αστέγων, κατά επεισοδίων

syntypou playoff1

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, επέμεινε σε ένα πράγμα. Να μη γίνουν επεισόδια. "Θα είναι πολύ άδικο ένα προϊόν που πηγαίνει σχετικά καλά να αμαυρωθεί", είπε και ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία που παίρνει ο ΕΣΑΚΕ υπέρ των αστέγων.

Ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου ενόψει των δύο τελικών των πλέι οφ, του μεγάλου και του μικρού, ο Γιώργος Χαλβατζάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το φετινό πρωτάθλημα πήγε καλά. Και εξήγησε το γιατί:

"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που πήγε πολύ καλά. Ενα πρωτάθλημα που μας έδωσε μία αύξηση ενδιαφέροντος του κόσμου και των εισιτηρίων. Κατά τη φετινή σεζόν από τους 182 αγώνες, οι 70 έληξαν με διαφορά κάτω των 6 πόντων. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχουμε λύσει ήδη όλα μας τα προβλήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διοικήσεις όλων των ομάδων και να ευχηθώ οι τελικοί να είναι αντάξιοι των ομάδων του πρωταθλήματος και να διεξαχθούν χωρίς βία και προβλήματα".

Σε αυτό το τελευταίο επέμεινε ιδιαίτερα και έδειξε πως είναι το μεγάλο άγχος του: "Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να πάει ομαλά το πρωτάθλημα. Να διεξαχθούν ήρεμα και κανονικά, χωρίς επεισόδια. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε επεισόδια. Δίνουμε τεράστια σημασία σε αυτό. Θα είναι πλήγμα αν θα γίνουν επεισόδια. Ένα προϊόν που πηγαίνει σχετικά καλά, θα είναι πολύ άδικο να αμαυρωθεί με επεισόδια. Όλα τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε με τη λήξη του πρωταθλήματος, είμαι ανοικτός σε προτάσεις και ενστάσεις".

Υπέρ αστέγων

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που παίρνει η λίγκα και θα εφαρμόσει στη διάρκεια των δύο σειρών των τελικών: "Υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ, αλλά και των διοικήσεων των ομάδων, θα τοποθετηθούν έξω από τα γήπεδα σταντ, όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι να συγκεντρώνουν φάρμακα, ρουχισμό και τρόφιμα για τον κόσμο που τα έχει ανάγκη", είπε και ευχήθηκε να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος...