Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σε ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ

eok 1

Η ΕΟΚ προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία καλωσορίζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα και στις Εθνικές ομάδες κάτω των 18 ετών.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποτελεί και επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με το χρονικό μία προαναγγελθείσας «μεταγραφής» να φτάνει στο τέλος του!

Μία θρυλική μορφή που άφησε το στίγμα του στον μπασκετικό κόσμο βρίσκεται πλέον σε ρόλο συμβούλου όσον αφορά το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και τις Εθνικές ομάδες κάτω των 18 ετών.

 

Η πρώτη συνάντηση Διαμαντίδη-Λιόλιου είχε γνωστοποιηθεί λίγο καιρό πριν με την συμφωνία να παίρνει επίσημη διάσταση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Μία ξεχωριστή συνεργασία αρχίζει από σήμερα η ΕΟΚ και το τμήμα ανάπτυξης του μπάσκετ, που υποδέχεται τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας, όπως επίσης και στις Εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών.

«Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες».