Ξύλο στις εξέδρες και διακοπή στο Περιστέρι - ΑΕΚ

perristeri aek

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου σημειώθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες του Περιστερίου με αποτέλεσμα οι διαιτητές να διακόψουν το ματς και να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει εκκένωση του γηπέδου σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Πραγματικός πανικός επικράτησε στις εξέδρες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου μεταξύ Περιστερίου bwin και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα μερίδα κουκουλοφόρων κατευθύνθηκε στον χώρο των επισήμων και άρχισε να πέφτει... ξύλο, κάτω από αδιευκρίνιστες -αυτήν την στιγμή- αιτίες.

Οι διαιτητές του αγώνα διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ και με 9.6'' να απομένουν για το τέλος της πρώτης περιόδου. Λίγο αργότερα αποφασίστηκε να γίνει εκκένωση του γηπέδου σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Λόγω της μεγάλης έντασης και την είσοδο των δυνάμεων των ΜΑΤ, πολλοί γονείς με τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τις εξέδρες του γηπέδου.

Συμπλοκές στην εξέδρα, στο Περιστέρι - ΑΕΚ

Συμπλοκές στο Περιστέρι - ΑΕΚ

Συζητήσεις αστυνομικών - παραγόντων στο Περιστέρι - ΑΕΚ