«Πυρ και μανία» οι φίλαθλοι με Ντόντσιτς, προπονητή, διοίκηση

doncic 1 1

ατά μέτωπο επίθεση στην εθνική της χώρας τουςεξαπέλυσαν οι φίλαθλοι της Σλοβενίας μετά τον αποκλεισμό-σοκ στα προημιτελικά του Eurobasket από την Πολωνία, βάζοντας στην κουβέντα και τον... Δημήτρη Ιτούδη!


Το... φυσάνε και δεν κρυώνει στη Σλοβενία

Όπως φαίνεται η (απρόσμενη η αλήθεια είναι) ήττα από τους Πολωνούς στα προημιτελικά της διοργάνωσης, στοίχισε και μάλιστα με το παραπάνω στους Σλοβένους φίλαθλους, οι οποίοι άνοιξαν... πυρ κατά των παικτών, του προπονητή, αλλά και της ομοσπονδίας μπάσκετ.

 

Όσον αφορά τον Λούκα Ντόντσιτς ανέφεραν ότι «δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να είναι νευριασμένος με τους διαιτητές. Θα ξεπεράσουμε την ήττα αλλά όχι την συμπεριφορά μας στο πρώτο ημίχρονο» ενώ για τον τρόπο που έπαιξε η Σλοβενία χρησιμοποίησαν και μπόλικη δόση χιούμορ: «Εξέταση από καρδιολόγο το 2042: 'Πριν από 20 χρόνια περάσατε μικρό καρδιακό επεισόδιο. Γνωρίζετε τον λόγο;' και θα του απαντούσα: 'Ναι. Layups και τρίποντα στον προημιτελικό του Eurobasket 2022.» Μάλιστα ένας Σέρβος ανέφερε: «Νόμιζα ότι εμείς ήμασταν οι μεγαλύτεροι ηλίθιοι μέχρι που είδα τη Σλοβενία. Δάγκωσα τη γλώσσα μου. Αυτοί έχασαν στο μπάσκετ από την Πολωνία έχοντας Ντόντσιτς και Ντράγκιτς. Όχι στο βόλεϊ. Στο μπάσκετ!»

Από την... επίθεση δεν γλίτωσε ο προπονητής Αλεκσάντερ Σέκουλιτς, για τον οποίο ανέφερε κάποιος άλλος: «Ακόμα να πακετάρει τις βαλίτσες του; Έχεις τρεις μέρες να μαζέψεις τα πράγματά σου» ενώ υπήρξε και πιο «σκληρή» αντιμετώπιση: «Δεν θα έπρεπε να είναι καν προπονητής. Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνουν. Μετά τον Τριφούνοβιτς μας υποσχέθηκαν τον Ιτούδη όμως μας έφεραν έναν Αρλεκίνο!»

Ενώ υπήρχε και η αντίθετη άποψη: «Με τέτοια ποιότητα δεν χρειάζεται καν προπονητής! Τουλάχιστον ας κοιτάξουμε τα θετικά. Δεν θα έχουμε νεύρα για άλλα δύο παιχνίδια».