Πόλος έλξης ο Σπανούλης για τους μικρούς φίλους του Περιστερίου

spanoulis 3

O Bασίλης Σπανούλης... πολιορκήθηκε από τους μικρούς θαυμαστές του στην εκδήλωση της παρουσίασης του ρόστερ του Περιστερίου και της συμφωνίας με τη Bwin και δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν.

Στο Άλσος η μπασκετική ομάδα του Περιστερίου Bwin είχε την τιμητική της. Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Σεπτέμβρη παρουσιάστηκαν για τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» το ρόστερ της νέας σεζόν, η φανέλα της ομάδας, καθώς η χορηγική συμφωνία με την εταιρία της Bwin.

Ο Βασίλης Σπανούλης που θα είναι ο head coach και θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα στην πρώτη του σεζόν σαν προπονητής, στάθηκε στους στόχους, αλλά και σε όσα ζητά από τους παίκτες του στο γήπεδο.

Πριν από την ομιλία του στην εκδήλωση, πολιορκήθηκε από τους μικρούς φίλους του Περιστερίου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να του ζητούν φωτογραφίες. Φυσικά ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο σπουδαίους Kill Bill δεν χάλασε χατήρι σε κανένα παιδάκι και τα έκανε χαρούμενα.

Τεράστιος, legend που φέτος γύρισε σελίδα μετά την σπουδαία του καριέρα σαν παίκτης, θέλοντας να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και σαν head coach.

ηξ

vbb

jkjk