Παπανικολάου: «Η χθεσινή συνεδρίαση δεν είχε απαρτία, δεν είχε νόμιμη σύνθεση»

3232

Ο Άγγελος Παπανικολάου, υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, και Παναγιώτης Τσαγκρώνης στάθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας, τονίζοντας πως δεν είχε νόμιμη σύνθεση

Αναλυτικά τα όσα είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου μετά το τέλος του Δ.Σ, όπου γνωστοποίησε πως πάμε για εκλογές στις 30 Μάη

«Tελείωσε το Δ.Σ που είχε νόμιμη σύγκλιση και απαρτία. Παραμένει πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη. Παρίσης και Γολέμης αντιπρόεδροι. Αγγελόπουλος ταμίας και Τσαγκρώνης ταμίας. Προκυρήξαμε εκλογές στις 3ο Μάη με φυσική παρουσία. Υπάρχει νόμιμη σύνθεση του Δ.Σ. Καθορίζεται και με νόμιμη απαρτία, αφού υπήρχαν τα 11 άτομα για να είναι. Να ψηφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία στις εκλογές.

Για το χθεσινό Δ.Σ που εξέλεξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου : «Δεν είχε απαρτία. Ήταν 10 άτομα και δεν συνιστούν απαρτία. Σήμερα είμαστε 12. Δεν ηταν νόμιμη η σύνθεση του Δ.Σ χθες. Στο Δ.Σ ήταν σήμερα οι Βασιλακόπουλος, Δουβής, Ρόζης που αντικατέστησε τον Αλεξόπουλο, εγώ, Μπάκουλας, Βακαλόπουλος, Γαλατσόπουλος».

Στο τέλος είπε: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο δεν έχει ανοίξει το μητρώο. Είναι 3 μήνες κλειστό. Αυτή τη στιγμή 400 σωματεία με 40.000 παδιά δεν θα μπορούν να προπονηθούν. Επίσης 6.000 αθλητές θα είναι εκτός. Εκπλήσσομαι που δεν ανοίγει το μητρώο»

Από τη πλευρά του ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης ανέφερε: «Η παρουσία ήταν 12 μέλη και υπήρχε απαρτία. Ορίστηκε 30 Μαϊού να γίνουν οι εκλογές μέσα στα όρια που πρβλέπει ο νόμος. Επιθυμία όλων είναι να προχωρήσουμε για να διεξαχθούν οι εκλογές.

Για την χθεσινή συνεδρίαση: «Χθες δεν έγινε Δ.Σ επειδή δεν υπήρχε απαρτία. Χθες παρερεύθηκαν 10 μέλη, ενώ σήμερα υπήρχαν 12 μέλη και είχαμε απαρτία»

Στο τέλος ανέφερε: Στις 30 Μάη δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τις εκλογές. Θέση της ομοσπονδίας να ψηφισουν όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία. Το Υφυπουργείο έβαλε κάποιος όρους. Μέχρι πρότινος αθλ. σωματεία που έχουν αθλητική αναγνωριση το μονο κριτήριο που υπήρχε ήταν έχουν παρουσία στα πρωταθλήματα. Μιλάει για το μητρώο μελών το Υφυπουργείο. Λόγω του lockdown αρκετά σωματεία δεν μπορούσαν να μαζέψουν τα απαραίτητα. Όσο περισσότερα σωματεία ψηφίσουν,  τόσο δικαιότερο θα είναι το αποτέλεσμα».