Τρία κρούσματα στον Προμηθέα, αναβλήθηκαν τα ματς με Τσεντεβίτα και Παναθηναϊκό

5172055 1

Πλέον είναι επίσημο: Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα Covid-19 μέσα στην ομάδα. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να διεξαχθεί το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του EuroCup κόντρα στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια στη Σλοβενία, ενώ αναβλήθηκε και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

« Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) 3 από τα 32 τεστ που διενεργήθηκαν παρουσιάστηκαν θετικά. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος.»

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ελέγχου της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού. Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 2ης αγωνιστικής (01/11) αναβάλλεται και ο αγώνας θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία.

Η ομάδα της Πάτρας θα ακολουθήσει τη διαδικασία που περιγράφεται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.»