Οι «dunkers» του φετινού διαγωνισμού!

DUNKCONTEST3 1

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τους 6+1 παίκτες που θα πάρουν μέρος στον φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων του 24ου EKO All Star Game που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος οι Κεν Μπράουν του Άρη, Τζέικομπ Ουάιλι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Κίνγκσλεϊ Μόουζες του Περιστερίου, Μαλίκ Ντάιμ του Λαυρίου, Άλεξ Ντέιβις του Ηρακλή και Πάνος Φιλιππάκος της Δάφνης Δαφνίου. Επίσης και ο νικητής από τον διαγωνισμό καρφωμάτων του Rising Stars-All Time Stars. 

Όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ «ο Διαγωνισμός Καρφωμάτων ενθουσιάζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του EKO All Star Game, καθώς η μια εντυπωσιακή φάση διαδέχεται την άλλη.

O EKO Διαγωνισμός Καρφωμάτων του EKO All Star Game 2020 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο ημίχρονο του Κεντρικού Αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (9/2, 17:00) Team Calathes – Team Maciulis και θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι «dunkers» της EKO Basket League, ο καλύτερος στα καρφώματα της Α2 σύμφωνα με την ψηφοφορία των προπονητών της κατηγορίας και ο νικητής του EKO Διαγωνισμού Καρφωμάτων του αγώνα Rising Stars – All Time Stars, που θα γίνει το Σάββατο (8/2, 17:00).»