Χωρίς Ολυμπιακό το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

61992079 363984054248724 2305811973780013056 n

Στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε δίχως εκπροσώπους του Ολυμπιακού, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης και οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είχε ως αντικείμενο την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκεί όπου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκου, ΑΕΚ και Χολαργού θα συγκροτήσουν ειδική επιτροπή για το ζήτημα.

Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής της Basket League

«Στην σημερινή (4/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε:

* Να συγκροτηθεί επιτροπή από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ και Χολαργού για διερευνητικές συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς για την εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
* Να εναρμονιστούν πιλοτικά από τη νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ οι κανονισμοί του Πρωταθλήματος με το νέο αθλητικό νόμο και να ακολουθήσουν οι παρατηρήσεις των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ πριν διαμορφωθεί το τελικό πειθαρχικό πλαίσιο του Πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.

Εξάλλου ο Μάνος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως εφόσον οι Πειραιώτες μείνουν με... πραξικοπηματικό τρόπο στην Basket League, ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει!