Μπάνκι: «Επανεκκίνηση στον Χολαργό, σαν να μην έγινε το πρώτο ματς»

lll 1

Ο Λούκα Μπάνκι θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους ενόψει του δεύτερου αγώνα της α' φάση των playoffs κόντρα στον Χολαργό (22/5, 20:00, ERTSPORTS) και να υπογραμμίσει ότι πρέπει να έχουν την ίδια προσοχή, σαν να μην έγινε ποτέ το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιταλός προπονητής είπε αρχικά ότι «έχουμε μπροστά μας τη δεύτερη αναμέτρηση της σειράς με το Χολαργό. Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση. Σαν να μην έγινε ποτέ ο πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, περιμένουμε ένα διαφορετικό Χολαργό αύριο. Ο αντίπαλός μας έχει αποδείξει, ότι εντός έδρας είναι πολύ ανταγωνιστικός και χρειάζεται προσοχή.»

Και συνέχισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Να παίξουμε σοβαρά, έξυπνα και να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο αμυντικό μας κομμάτι. Είδαμε και στο τελευταίο ματς, ότι ο Χολαργός διαθέτει εξαιρετικούς σκόρερ και δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να τους δώσουμε χώρο. Επίσης, να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να φτάσουμε στο 2-0».