All Star διασκέδαση με MVP τον Θανάση!

2079069 1 1

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός στο 23ο EKO All Star Game που διεξήχθη στο «Nick Galis Hall» κερδίζοντας τον τίτλο του MVP… ανοίγοντας παράλληλα τον δρόμο και στον αδερφό του Γιάννη ενόψει του All Star Game του ΝΒΑ! Όμορφο κλίμα από 5.000 φιλάθλους.

Ευκαιρία για τρεις ώρες χαλάρωσης, μακριά από το καθημερινό άγχος των προπονήσεων την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι παίκτες της Basket League στο 23ο EKO All Star Game που διεξήχθη στο «Nick Galis Hall».

Ένα τριήμερο γεμάτο από μπάσκετ! Από τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις βραβεύσεις, το παιχνίδι με τους αθλητές με αμαξίδιο, το ματς μεταξύ των βετεράνων και των πιτσιρικάδων, μέχρι φυσικά τους διαγωνισμούς τριπόντων, καρφωμάτων και φυσικά το «κυρίως πιάτο» με το παιχνίδι μεταξύ των Greek Stars και των World Stars.

Σκοπιμότητες δεν υπήρχαν, οι άμυνες είχαν πάει περίπατο, με αποτέλεσμα τα καρφώματα να κυριαρχούσαν και στις δύο πλευρές του παρκέ. Κάπως έτσι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε στήσει το δικό του «dunk party» στη μία «ρακέτα» και ο Ζακ Λεντέι «απαντούσε» στην άλλη. Ο Θανάσης ήταν εκείνος που πήρε και το βραβείο του MVP έχοντας 39 πόντους με  18/19 δίποντα, ½ τρίποντα, 0/1 βολή, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ! Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι…άνοιξε τον δρόμο και στον αδερφό του Γιάννη ενόψει του All Star Game του ΝΒΑ στη Σάρλοτ!

Πάντως το ματς είχε ενδιαφέρον αν το έβλεπε κάποιος καθαρά και μόνο με γνώμονα τον τελικό νικητή. Το σκορ άλλαζε συνέχεια χέρια και μόνο οι ξένοι είχαν καταφέρει να πάρουν μια διαφορά η οποία θα ξεπερνούσε τους 7-8 πόντους. Όμως στο τέλος ο φοβερός Θανάσης ευστόχησε σε κρίσιμο τρίποντο, κάτι που έκανε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στα 5’’ πριν από το τέλος με το οποίο «έγραψε» το τελικό σκορ και τη νίκη των Ελλήνων με 149-146.

Η ουσία του πράγματος ήταν να μείνουν όλοι χαρούμενοι και να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους. Η Θεσσαλονίκη έζησε τον μπασκετικό παλμό μέσω του 23ου EKO All Star Game, το οποίο επέστρεψε στο «Αλεξάνδρειο» ύστερα από 21 χρόνια. Οι 5.000 φίλοι του μπάσκετ οι περισσότεροι εκ των οποίων παιδιά και οικογένειες, έφυγαν «γεμάτοι» από το γήπεδο και χάρισαν το πιο «ζεστό» χειροκρότημα σε όλους.

Και του χρόνου!