Ο Βασιλόπουλος κράτησε ψηλά το Περιστέρι

holargos peristeri vasilopoulos

Πέρυσι με τη φανέλα του Άρη στο Λαύριο, πέτυχε με την εκπνοή το νικητήριο τρίποντο. Σήμερα, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν πάλι αυτός που χάρισε τη νίκη στο Περιστέρι, με το τρίποντο buzzer beater που πέτυχε στον Χολαργό.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε με 76-75 σ’ ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος . Το τελευταίο λεπτό η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο, όταν ο Γιάνκοβιτς με δύο βολές έδωσε το προβάδισμα στον Χολαργό (72-71). Ο Χόκινς στα 22΄αστόχησε στις δύο βολές και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάνκοβιτς υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ στη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Ο Βασιλόπουλος ευστόχησε στις βολές (72-73)και στα 6΄΄ πριν από το τέλος, ο Φιτζπάτρικ πέτυχε σπουδαίο τρίποντο (75-73). Μετά το τάιμ άουτ του Πεδουλάκη, ο Γκρέι αστόχησε σε προσπάθεια για τρίποντο, η μπάλα παρέμεινε στα χέρια των φιλοξενούμενων και ο Βασιλόπουλος στα 2,7΄΄ πέτυχε το νικητήριο τρίποντο από τη γωνία.

Να σημειώσουμε ότι το Περιστέρι ανέτρεψε διαφορά επτά πόντων και με τη νίκη του αυτή έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την τέταρτη θέση.

Ο Χολαργός έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες και τον πλήγωσαν τα 23 λάθη, παρότι πήρε εννιά περισσότερα ριμπάουντ (37 έναντι 28).

Ο Μπέντιλ και ο Βασιλόπουλος ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του Περιστερίου, που πήρε πολλές βοήθειες από του παίκτες που προέρχονταν από τον πάγκο (43 πόντους έναντι 18). Πρωταγωνιστές του Χολαργού οι Γιάνκοβιτς, Χόκινς.

Τα δεκάλεπτα: 29-25, 45-39, 55-48, 75-76

Η στατιστική του αγώνα, εδώ