Κόντρα των... αντίθετων σερί

Πέντε συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους, τέσσερις συνεχόμενες νίκες για τους φιλοξενούμενους που αίφνης έχουν βρεθεί να υπερτερούν στη βαθμολογία και το παιχνίδι του Σαββάτου (2/2) στη Ρόδο μεταξύ Κολοσσού και Ηλυσιακού, αποκτά ξεχωριστή σημασία.

"Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και για πρώτη φορά ίσως φέτος θα παίξουμε με γεμάτο το ρόστερ μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και να επιστρέψουμε στις νίκες, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα", ήταν η ξεκάθαρη θέση του Βασίλη Φραγκιά για το παιχνίδι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ζευγώλης με τον οποίο στον πάγκο ο Ηλυσιακός κάνει πορεία... πρωταθλητισμού, ήταν αισιόδοξος για την ομάδα του, αλλά και καθησυχαστικός για τον αντίπαλο: " Η νίκη επί της Καβάλας μας βοηθάει ώστε από εδώ και στο εξής κάθε νίκη, είτε εντός, είτε εκτός να παίρνει την πραγματική της αξία. Πρέπει όμως να μείνουμε «πεινασμένοι» έως το τέλος και να γεμίσουμε το σακούλι μας όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Για μένα είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες καθώς επιστρέφω σε ένα μέρος που αγάπησα κι ένιωσα πως αγαπήθηκα. Ο Κολοσσός δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα με την παραμονή του, αφού διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως θα κυνηγήσουμε τη νίκη και πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως μπορούμε έχουμε ελπίδες να την πάρουμε".