«Τριαντάρα» το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο

rerh ira

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κατέκτησε το Ρέθυμνο Cretan Kings απέναντι στο Ηράκλειο, κερδίζοντας με 91-61, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση που πραγματοποίησε κατάφερε, εκτός από την ουσία, να προσφέρει και θεαματικές στιγμές στους φιλάθλους που είδαν για πρώτη φορά από κοντά την ομάδα τους. Φυσικά, η νίκη δεν παίζει κανέναν ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες, αφού ο χαρακτήρας τους είναι φιλικός.

Οι προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, ενώ έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Μάλιστα, σε σχέση με τον αγώνα στα «Δύο Αοράκια» αγωνίστηκαν τόσο ο Ντέγιαν Κράβιτς, όσο και ο Μπράντον Έντουαρντς.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Μακρής, Κώτσου.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 47-25, 68-45, 91-61.

Ρέθυμνο Cretan Kings (Μυκονιάτης – Μητρόπουλος): Τζαγκαράκης, Κώττας 8, Χριστοδούλου 3, Άρνολντ 18(1), Φιτζπάτρικ 9(1), Παναρετάκης, Τάλτον 10(2), Καμπερίδης 7(2), Θεοδωρίδης, Ζάμπας 9(2), Λαγουδάκης, Κράβιτς 1, Έντουαρντς 14, Γιαννόπουλος 12.

Ηράκλειο (Ράλλης): Πετράκης 4, Παπαδάκης, Μαραγκάκης 16(1), Τσερκιτζόγλου 7, Σπυριδάκης, Κυπριωτάκης 3, Γεωργόπουλος 4, Πάλλης 10, Λόλας 2, Λιανός 15, Πάνου.