Βραβεύονται οι κορυφαίοι της περσινής σεζόν

diama span

Ξεχώρισαν και θα γνωρίσουν τις απαραίτητες τιμές. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος Basket League που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (8/9) στο Μakedonia Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη, θα βραβεύσεις και τους καλύτερους της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League για την αγωνιστική χρονιά 2016-17, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, θα αρχίσει με την διεξαγωγή της κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 19:30) στο Makedonia Palace Hotel στην Θεσσαλονίκη (αίθουσα «Αλέξανδρος»).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα βραβευτούν οι καλύτεροι της Basket League της προηγούμενης σεζόν:

* Ο Βασίλης Σπανούλης ως TAGHeuer MVP της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16 και μέλος της καλύτερης πεντάδας

* Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και δημοφιλέστερος παίκτης

* Ο Οκάρο Γουάιτ ως μέλος της καλύτερης πεντάδας και πιο θεαματικός παίκτης

* Οι Γιώργος Πρίντεζης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ως μέλη της καλύτερης πεντάδας

* Ο Δημήτρης Πρίφτης ως καλύτερος προπονητής

* Ο Νικ Καλάθης ως καλύτερος αμυντικός

* Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ως καλύτερος νέος παίκτης

* Ο Λεωνίδας Κασελάκης ως πιο βελτιωμένος παίκτης

Επίσης, θα τιμηθούν με το βραβείο ήθους οι ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Απόλλωνας Πάτρας Carna, Λαύριο, Κόροιβος, Αρκαδικός και Καβάλα.

Ειδική τιμητική βράβευση θα απονεμηθεί στον Σούλη Μαρκόπουλο, ρέκορντμαν συμμετοχών στην Α’ Εθνική με 672, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ».