Πρόβλημα με Λουκά για ΑΕΚ

maurokefalidis

Ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και η παρουσία του στις αναμετρήσεις της Ένωσης με τον Άρη είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Εκτός αυτού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη δώσει το παρόν στο προολυμπιακό τουρνουά που θα λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα.


Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ - σέντερ των «κιτρίνων» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον χόνδρο στο γόνατο, και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει κάποιον αγώνα από τη σειράς των μικρών τελικών της ΑΕΚ με τον Άρη, η οποία ξεκινά σήμερα το απόγευμα.
Στο Λουκά έχουν πει πως το φετινό καλοκαίρι πρέπει να ξεκουραστεί, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Εφόσον θελήσει να ξεκουραστεί, η Εθνική ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, καθώς θα χρειαστεί είτε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, είτε να ακολουθήσει προκαθορισμένη θεραπεία.
Η Εθνική ομάδα το καλοκαίρι σκοπεύει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά στο Τορίνο, αλλά όπως έχουν τα πράγματα ο Μαυροκεφαλίδης δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν σε ενδεχόμενη κλήση του.