Παρών ο Στρόμπερι στους τελικούς

strawberryyyyy

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έπαθε τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά υπολογίζεται και θα λάβει μέρος στον πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (19/5, 19:30).

 

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ αντιμετώπισε πρόβλημα τενοντίτιδας στον αριστερό αχίλλειο.
Ο τραυματισμός δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, επομένως ο Αμερικανός θα υπολογίζεται κανονικά για τον πρώτο τελικό που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (19/5, 19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα συμμετέχει παρά το γεγονός ότι ο χρόνος και ο ρόλος του έχουν περιοριστεί σημαντικά.
Σχετικά με τα εισιτήρια του πρώτου τελικού, υπάρχουν ακόμη και η διάθεσή τους συνεχίζεται. Στους «ερυθρόλευκους» θεωρούν πως είναι πολύ σημαντικός ο πρώτος τελικός καθώς πρέπει να γίνει το 1-0, ώστε να μη συμβεί η παράδοση που θέλει το "break" να γίνεται από τον αντίπαλο στο πρώτο ματς. Επομένως, οι Πειραιώτες πρέπει παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να ξεκινήσουν τους τελικούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.