"Στο ταμείο μας υπάχρουν 1.567 ευρώ".

Την πρώτη της απολογιστική συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα (29/11) η ΚΑΕ Άρης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
Ο Λευτέρης Αρβανίτης και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, έκαναν μια καταγραφή των πεπραγμένων σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό και ζήτησαν από τον κόσμο της ομάδας να τη στηρίξει και να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.
«Θέλω να ξέρουν οι Αρειανοί πού πήγαν ευρώ - ευρώ όλα τα χρήματα. Εισπράξαμε αυτό το εξάμηνο συνολικά 701.185 ευρώ και πληρώσαμε 699.618 ευρώ. Έχουμε ένα ταμείο 1.567 ευρώ. Η μάχη είναι και σκληρή και άνιση. Αυτό που ζητώ εγώ από το λαό του Άρη είναι να καταλάβει ότι χωρίς την βοήθειά του και την στήριξή του, χωρίς την αγκαλιά του, κανείς δεν μπορεί να καταφέρει αυτά που έχει βάλει ως στόχο», είπε ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ και συμπλήρωσε:
«Κοιτάζοντας την ιστορία του Άρη και το τι έχω τραβήξει εδώ επί έξι μήνες, θέλω να πω στον ανώνυμο Αρειανό να σκεφτεί, ποιος άλλος πρόεδρος μείωσε χρέος. Ποιος είχε ως στόχο μόνο το να προσπαθεί να εξοφλά παλιά υπόλοιπα; Τόσα χρόνια βλέπαμε προσπαθούσαν και πάλευαν, δημιουργούσαν και είτε άφηναν, είτε όχι χρέη. Εμείς, στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, αναλάβαμε αυτό το βαρύ φορτίο. Δουλεύουμε σε ένα πλάνο, το τηρούμε σωστά και με μεγάλο αγώνα και δουλειά, προσπαθούμε να το καλύψουμε. Αυτό που ζητάμε είναι η φυσική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η στήριξή του».
Ο Βαγγέλης Αγγέλου, τόνισε την αναγκαιότητα να αποκτήσει ο Άρης έναν κορμό. «Αυτή τη στιγμή στον Άρη υπάρχει ένα ρόστερ, από Έλληνες που έχουν δείξει εμπειρία και ικανότητα τα περασμένα χρόνια. Αυτοί οι παίκτες συμπλήρωναν τα ρόστερ των ομάδων τους, όπου βασικοί ήταν οι ξένοι. Το ελληνικό στοιχείο, δυστυχώς, συμπληρώνει το ξένο στοιχείο στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες», τόνισε και πρόσθεσε:
«Στο μπάσκετ υπάρχει η δημιουργία, η εκτέλεση και η αμυντική συμπεριφορά. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν μπορεί να φτιάξει έναν κορμό, γιατί χρειάζονται δύο χρόνια και άλλοι έξι μήνες για να ενσωματωθεί  ένας παίκτης. Στη φετινή ομάδα αυτή η εμπειρία αναζητείται με ομαδικό τρόπο. Η πίεση σε λυγίζει. Αν δεν έχεις πίστη, συνεργασία, επιχείρημα και υπομονή, αυτό δεν μπορεί να σε οδηγήσει πουθενά. Μέχρι και την διακοπή δεν κοιτάμε πρόσωπα και ατομική στατιστική, κοιτάμε την ομάδα, σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Αυτός ο κορμός των παικτών πρέπει να προσπαθήσει και να πετύχει κάτω από την πίεση, μέσω της αξιοπρέπειας και της ομαδικότητας».