To ξέσπασμα ενός Αρειανού

aris-80

Με πόνο καρδιάς στην προσωπική του σελίδα, ο Βασίλης Παραμανίδης τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Ο διεθνής παίκτης του Άρη που έζησε τις στιγμές δόξας της ομάδας, θλίβεται από το σημερινό κατάντημα και γράφει:

"Το πρόβλημα του ΑΡΗ στο μπάσκετ είναι 100%, εδώ και χρόνια διοικητικό. Ξεκινάει από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και αντανακλάται στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Η οικονομική κΙΑ ΟΛΟΥΣ. Δεν θέλω ν' αναλύσω τεχνικά το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Προπονητές και παίκτες είναι «μπασκετικά εργαλεία», που με την κατάλληλη διοικητική επιλογή, προκρίνονται έναντι άλλων και στελεχώνουν την ομάδα.
Η διοίκηση θα δημιουργήσει, θα εμπνεύσει τον κόσμο της ομάδος, θα οριοθετήσει τους αγωνιστικούς στόχους ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Μέσα σ' όλη αυτή τη δράση, θα γίνουν και ορισμένα λάθη, λάθη ανθρώπινα που μπορούν να δικαιολογηθούν.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ. ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ «ΚΕΡΝΑΤΕ» Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ - ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΡΥΛΟ- .
Και μη μου λέτε ότι φταίει μόνο ο προηγούμενος (Δαμιανίδης), για όλα τα δεινά της ομάδας. Είστε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ-ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ είστε ΓΙΑΦΚΑ , η ομάδα είναι επιπέδου Α2 .
ΗΡΘΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΜΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.
Πρόεδρε, τώρα που θαρθεί ο Ξανθός, για το παιγνίδι των παλαιμάχων, πάτε να σας δώσει την ευλογία του και την συμβουλή του και ....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Υπομονή και καλό μεσημέρι....