Άρεσε στον Γκάλη η προσέγγιση...

 

Ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης προκάλεσε την ικανοποίηση του Νίκου Γκάλη.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της συνάντησης και περιμένει από δω και πέρα να γίνουν τα σωστά βήματα για να υπάρξει το αποτέλεσμα που θέλει κι εκείνος. Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα «Sportday» υποστήριξε πως «είχαμε μια ωραία και φιλική συνάντηση με τον κ. Αρβανίτη που μου ανέλυσε την κατάσταση στην ομάδα, αλλά και τις σκέψεις για την εκδήλωση προς τιμήν μου. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η διοίκηση του κ. Αρβανίτη. Είναι κάτι που μπορεί να άργησε να γίνει, αλλά προϋποθέτει σωστά βήματα, ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα δουλέψει για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτή θα μου παρουσιάσει την πρότασή της, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα προκύψουν έπειτα από κοινή συνεννόηση».

«Αποκαταστήστε την αδικία εις βάρος του Άρη»

Η κίνηση φίλων Άρη με την επωνυμία «Άρης Πρωταγωνιστής» έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ, ζητώντας να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της μπασκετικής ομάδας με αφορμή το θέμα των δελτίων.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,
Παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες ένα σίριαλ όσον αφορά την έκδοση δελτίων των τριών Αμερικανών καλαθοσφαιριστών της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ήμασταν πεπεισμένοι πως το μοναδικό θέμα το οποίο έπρεπε να επιλύσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ήταν η διευθέτηση της οφειλής της απέναντι στον τέως καλαθοσφαιριστή  της ομάδας μας Γάιο Σκορδίλη. Η πεποίθηση δε αυτή προέρχονταν από την ενημέρωση που εσείς ως αρμόδια αρχή παρείχατε στη διοίκηση του συλλόγου μας.

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως  μόλις η διοίκηση της ΚΑΕ έφτασε στην τελική διευθέτηση του προβλήματος με τον καλαθοσφαιριστή Γάιο Σκορδίλη, ξαφνικά «ανακαλύψατε» δύο νέες εκκρεμότητες της ΚΑΕ ώστε να μην εκδώσετε τα δελτία.

Εκκρεμότητες, την αποτρεπτική ισχύ των οποίων ως προς τη μη έκδοση δελτίων, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αμφισβητεί έντονα. Το κυριότερο όμως είναι, ότι είχατε παραλείψει να ενημερώσετε για αυτές τη διοίκηση του συλλόγου, ως οφείλατε,  όταν μπήκε στη διαδικασία να εντάξει στο δυναμικό του, τους τρεις Αμερικανούς καλαθοσφαιριστές.

Κύριοι, επειδή η υπόθεση φανερώνει έναν ανεπίτρεπτο και ανεξήγητο εμπαιγμό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, επειδή οφείλετε  να προασπίζετε το δικαίωμα όλων των συλλόγων στην ίση μεταχείριση, επειδή με αυτές και αντίστοιχες πρακτικές συνεχίζετε να απαξιώνετε το άθλημα που κατά γενική ομολογία δόξασε η αγαπημένη μας ομάδα, επειδή με αυτή σας τη στάση προκαλείτε αγωνιστική και οικονομική ζημία στην ομάδα μας, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αδικία για λόγους ισονομίας και ηθικής τάξης.

Δε ζητούμε τίποτα περισσότερο από ότι ισχύει για τους υπόλοιπους συλλόγους, αλλά δεν ανεχόμαστε και τίποτα λιγότερο.

Με τιμή

«ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

 

Φιλικό με ΚΑΟΔ την Τρίτη

 

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στον Άρη «έκλεισαν» φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ για να διατηρηθεί η ομάδα σε εγρήγορση. Το παιχνίδι θα γίνει την προσεχή Τρίτη στο Αλεξάνδρειο και θα αποτελέσει ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες.