Ο Άρης απέκτησε τον Τσιάρα

tsiaras

Ο Άρης συμφώνησε με τον Γιώργο Τσιάρα που αναμένεται σήμερα (01/11) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου. Η θέληση του 30χρονου φόργουορντ να έρθει στους "κίτρινους",  αλλά και η επιθυμία της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τον εντάξει στο δυναμικό της, οδήγησαν τελικά στον «γάμο» των δυο πλευρών.  Οι επαφές εντάθηκαν το τελευταίο 48ωρο και διαπιστώθηκε πως αμφότερες ήθελαν αυτή τη συνεργασία.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου επικοινώνησε με τον Τσιάρα, του ανέλυσε την κατάσταση και από εκεί και πέρα ήταν περισσότερο διαδικαστικό να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Ο Τσιάρας αφήνει το Μιλάνο όπου μετείχε στις προπονήσεις της Αρμάνι Τζινς χωρίς να παίξει σε επίσημο παιχνίδι και επιστρέφει στην Ελλάδα με τον Άρη να αποτελεί τον έβδομο σταθμό στην καριέρα του μετά από ΑΕΚ, Ολύμπια Λάρισας, ΠΑΟΚ, Νίμπουρκ, Πανιώνιο και  Ίκαρο Καλλιθέας.

 Οι "κίτρινοι" από τη δική τους πλευρά αποκτούν έναν ακόμη Έλληνα παίκτη και του ευελπιστούν πως θα βοηθήσει στη φετινή δύσκολη προσπάθεια της ομάδας.