Γάσπαρης: «Με κλούβα πήγα στα γραφεία του Άρη για να υπογράψωζ

gasparis

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιώργος Γάσπαρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, μίλησε μεταξύ άλλων και για την... επεισοδιακή υπογραφή του στον Άρη.

Ο άλλοτε παίκτης του Πανιωνίου, του Άρη, του Παγκρατίου και του Ηράκλειου γύρισε τον χρόνο πίσω, μίλησε για το παρελθόν και θυμήθηκε μερικές άγνωστες ιστορίες, όπως για παράδειγμα την βραδιά που πήγε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

«Με αστυνομική κλούβα με πήγαν στα γραφεία γιατί είχε 3.000-4.000 οπαδούς έξω από τα γραφεία του Άρη. Ήθελαν να μας λιντσάρουν και είχαν κλείσει τα γραφεία με κλούβες για να με βάλουν μέσα να υπογράψω . Στη μία το βράδυ. Στο πρώτο ραντεβού που είχα με τον Μητρούδη μου είπε θα φύγει ο Γκάλης από την ομάδα και του λέω είσαι τρελός. Αυτά δε γίνονται. Το να τον διώξεις δε γίνεται, είναι τεράστιο λάθος θα το μετανιώσεις. Μου λέει ήδη το έχω μετανιώσει, αλλά ο Γκάλης δεν το ξανασυζητά. Όταν έχεις ένα τέτοιο βασιλιά, όταν έχεις τον Τζόρνταν δεν μπορείς να τον διώξεις. Εκεί έπρεπε να μείνει» ήταν τα λόγια του Γιώργου Γάσπαρη ενώ για την παρουσία του στον Άρη, είπε:

«Δε μου έδιναν ρούχα. Πολλά μου είχαν σπάσει το αυτοκίνητο, πέρασα πολλά. Δεύτερη αγωνιστική παίξαμε με τον ΠΑΟΚ και βγαίνω έξω χαρούμενος, έχω ζήσει το ντέρμπι, είχα παίξει καλά και λέω τουλάχιστον θα γίνω αποδεκτός από το λαό του Άρη και με πλησιάζουν δύο-τρεις τύποι και μου λέει ο ένας «Γιωργάκη την γλίτωσες σήμερα» ενώ σε ερώτηση για αν έμενε με τον Φασούλα, είπε:

«Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλη η Θεσσαλονίκη ήταν πικραμένη που έφυγε ο «βασιλιάς» και ξεσπούσαν επάνω μου λες και έφταιγα εγώ. Έμενα σε ένα δωμάτιο 2Χ2 ψάχνοντας να βρω σπίτι, ήμουν από το δωμάτιο στο γήπεδο και πίσω, δε μίλαγα με άνθρωπο, μέχρι που ο Φασούλας που είχε μεγάλο σπίτι, με λυπήθηκε και μου είπε έλα να μείνεις μαζί μου, αλλά να μην το μάθει κανείς γιατί θα μας σφάξουνε. Έμεινα μέχρι να βρω σπίτι. Κρυβόμουνα. Συναντιόμασταν στο Παλέ και δε μιλάγαμε».