Τέλος ο Αλεξανδρής!

Εντελώς αιφνιδιαστικά και παρά το ότι τις τελευταίες ώρες είχε φανεί πως δεν θα υπήρχε αλλαγή προπονητή, εντούτοις η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή! Αντικαταστάτης του "τίγρη" στον πάγκο των "κιτρίνων" θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Παρά τη δυσαρέσκεια που υπήρχε για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και τις συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε φανεί πως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έπαιρνε πίστωση χρόνου. Αλλωστε και οι τοποθετήσεις στελεχών της διοίκησης την Τρίτη σε αυτό συνέτειναν. Τελικά το βράδυ της Τετάρτης το σκηνικό άλλαξε άρδην και η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή.

"Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία", αναφέρει το λιτό κείμενο της ανακοίνωσης.

Αντικαταστάτης του "τίγρη" στον πάγκο των "κιτρίνων", θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης συμφώνησε προφορικά με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να πιάσει δουλειά. Θα στελεχώσει μάλιστα ο ίδιος το τεχνικό επιτελείο, κάτι που σημαίνει ότι παρελθόν από τον Άρη αποτελεί και ο άμεσος συνεργάτης του Αλεξανδρή, Δημήτρης Παπαδόπουλος.