Τέλος ο Καστρίτης από τον Άρη!

καστρ

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Καστρίτης από την τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς ο 37χρονος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του στον Δημήτρη Γουλιέλμο σε συζήτηση που είχαν απόψε (24/6).

Μετά τη χθεσινή (23/6) σύντομη συνομιλία τους, οι δύο άνδρες συζήτησαν γι’ αρκετή ώρα σήμερα (24/6) το μεσημέρι όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης τον ενημέρωσε σχετικά με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Αυτά αφορούν τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιδιώξει την άρση της ποινής μεταγραφών. Τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ενίσχυσαν την αμφιβολία του ομοσπονδιακού προπονητή ο οποίος αποφάσισε τελικώς να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Άρη διαπιστώνοντας ότι οι συνθήκες εργασίας απείχαν αρκετά από αυτές που είχε φανταστεί.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, με τη συμπεριφορά του, έδειξε ότι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του η παραμονή του 37χρονου προπονητή. Γιατί η καταλυτική συζήτηση μαζί του έγινε μετά από προτροπή του ίδιου του Καστρίτη έπειτα από διάστημα ενός μήνα όπου δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή. Συν τοις άλλοις, είναι γνωστό ότι είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Άρη Λυκογιάννη, όπου ασχέτως της διαφωνίας που προέκυψε, κατέστη σαφές ότι στ μυαλό του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ δεν ήταν ο Καστρίτης.

Η ουσία είναι ότι πλέον ο Άρης θα μπει σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, έχοντας ως δεδομένα την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, την πρόθεση αποχώρησης παικτών και του γενικότερου κλίματος αβεβαιότητας που υφίσταται.