Τζόουνς: «Ο κόουτς δεν περιμένει να είμαι ο Κόμπι ή ο ΛεΜπρόν»

4523943

Ο Λάκι Τζόουνς αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δήλωσε ανυπόμονος να αρχίσει προπονήσεις με τους «κίτρινους»!  

Ο Αμερικανός έγινε ο τέταρτος κατά σειρά ξένος του Άρη που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εξηγώντας στις πρώτες δηλώσεις του: «Ήταν μια περιπλοκή κατάσταση να διαλέξω ομάδα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω την αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Ο Αγγέλου και η διοίκηση του Άρη πάλεψαν για μένα και θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για τον Άρη. 

Ανυπομονώ για την πρόκληση να παίξω για τον Άρη. Ο Αγγέλου ήταν ο πρώτος λόγος που ήρθα στην Ελλάδα παίζοντας για την Πάτρα. Ξέρω ότι ο Άρης έχει ένα φανατικό κοινό και δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου.

Είμαι ενθουσιασμένος με τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα φέτος. Θα έχουμε πολλή ενέργεια. Ο ΜακΓκί είναι πολύ δυνατός ψηλός, ο Κάιζερ βγάζει πολλή ενέργεια, ο Νταλό κάνει πολλές δουλειές σου γήπεδο. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι του Μποχωρίδη, ο Μπελ μπορεί να σουτάρει από παντού. Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στην ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο του Άρη, ανέφερε: «Θα δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό κάθε βράδυ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Άρη θα μου δώσει ενέργεια και ανυπομονώ να το ζήσω όλο αυτό και να αγωνιστώ μπροστά του. Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, να οδηγήσουμε τον Άρη ξανά στις υψηλές θέσεις και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το τι του είπε ο Αγγέλου, τόνισε: «Θα είναι μια από τις λίγες χρονιές που θα έχω τριγύρω μου πολλούς παίκτες που θα παίζουν και αυτή καλή άμυνα, που είναι και το δικό μου δυνατό στοιχείο. Ο κόουτς μου είπε πως δεν περιμένει να είμαι ο Κόμπι ή ο ΛεΜπρόν, αλλά θα είμαι ένας παίκτης που θα παίζει για την ομάδα».