Στη Θεσσαλονίκη οι Μπελ, Νταλό και Κάιζερ

w32232323

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκαν τα νέα αποκτήματα του αυτοκράτορα, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό και Μάικαλ Κάιζερ.

Οι τρεις ξένοι παίκτες του Άρη έφτασαν με διαφορετικές πτήσεις αλλά την ίδια ώρα. Ο Μάικαλ Κάιζερ σημείωσε ότι ο Άρης αποτελεί το σπουδαιότερο βήμα στην καριέρα του. «Νιώθω ευλογημένος που έγινα μέλος μιας ομάδας όπως ο Αρης και ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στο καλύτερο κοινό της Ευρώπης. Θεωρώ ότι έκανα το μεγαλύτερο βήμα στη μέχρι στιγμής καριέρα μου και ξέρω ότι θα πρέπει να ανταποκριθώ σε υψηλότερο επίπεδο».

Ο Αμερικανός δεν έκρυψε μάλιστα την έκπληξή του για τον αριθμό των εκπροσώπων του Τύπου που τον περίμεναν. «Νιώθω ότι ετοιμάζονται για workouts στο ΝΒΑ», είπε και συμπλήρωσε. «Ελπίζω να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο στα social media», ενώ αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Αγγέλου. «Στην απόφασή μου έπαιξαν ρόλο τα λόγια του κόουτς αλλά και του ατζέντη μου. Μου έδωσε αυτοπεποίθηση και να πιστέψω πως ο Άρης μπορεί να μου αλλάξει την καριέρα σημαντικά. Να αποτελέσω μέλος ενός προγράμματος που θα με ανεβάσει επίπεδο».

Για τον Γκάρι Μπελ τα… λημέρια καθώς θα αγωνιστεί στον Άρη για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Αμερικανός εξήγησε ότι ο λόγος της παραμονής του έχει ονοματεπώνυμο. «Ο κόουτς Αγγέλου έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ανέλαβε στο τέλος της σεζόν, στη διάρκεια της συνεργασίας μας είδα κάποια πράγματα και κυρίως μου εξήγησε τι ακριβώς ήθελε από εμένα», είπε και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία και ανυπομονώ για τη δημιουργία ενός πολύ καλού γκρουπ παικτών. Στο προηγούμενο διάστημα δούλεψα αρκετά στην Αμερική, κυρίως πάνω στο σουτ κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Μπορίς Νταλό ήταν ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε με τον Άρη καθώς μετά τη λήξη του περσινού Πρωταθλήματος είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη. «Η απόφασή μου ήταν πολύ εύκολη γιατί έπαιξα κόντρα στον Άρη και πέρυσι, εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα και είδα πράγματα που μου άρεσαν. Συν τοις άλλοις, είχα την ευκαιρία να δω την πόλη για μερικές ημέρες. Για μένα ο Άρης είναι μια μεγάλη πρόκληση», είπε. Σε ερώτηση για τον ρόλο του, απάντησε… «προτιμώ απλά να είμαι στο γήπεδο, δεν έχει σημασία η θέση. Μπορώ να προσαρμοστώ στον κάθε ρόλο και στο κάθε σύστημα. Θα εξαρτηθεί και από τη θέση στην οποία θα παίζει ο Μποχωρίδης με τον οποίον γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια».