Στη Θεσσαλονίκη ο Μπελ, ξεμούδιασμα με Τρίκαλα

aris bell

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γκάρι Μπελ και από αύριο ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Άρη. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει και τον Κιθ Μπένσον, για να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ τον Άρη ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, συμμετέχοντας στο Champions League κι αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο απόφαση μου να έρθω στην ομάδα. Πέρυσι έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και βρέθηκα αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, οπότε έχω μια ιδέα για το παιχνίδι που έρχεται. Ο Άρης είναι σίγουρα μια πολύ σοβαρή εξέλιξη για την καριέρα μου", δήλωσε κατά την άφιξή του ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ντέρμπι της προσεχούς Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό και σε  φιλικό αγώνα που έγινε στο "Nick Galis Hall"  χωρίς παρουσία φιλάθλων, νίκησε τα Τρίκαλα με 75-58.

ΑΡΗΣ (Γιαννάκης): Καλαϊτζάκης 2, Φλιώνης 2, Βον 15 (1), Τσαϊρέλης 8, Πουλιανίτης 6, Δίπλαρος 1, Χρηστίδης 3, Μούρτος 2, Αθηναίου 3 (1), Μοράντ 14, Βασιλόπουλος 10 (2), Γουίβερ 9 (1).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μέξας): Τζόουνς 19, Λούντζης 12 (3), Σλαφτσάκης 9 (1), Καραγιώργος 1, Χέιλ 3, Φέισι 10, Καλογιαννίδης 1, Σκουλούδης, Τάταρης 3.