Κατέπεσε η εγγυητική!

Μια οφειλή του Άρη στον Νίκο Χατζηβρέττα στάθηκε η αιτία ώστε να καταπέσει η εγγυητική επιστολή της ΚΑΕ μετά από απόφαση της ΕΕΑ. Ο Χατζηβρέττας έχει κινηθεί και εναντίον του πρώην προέδρου Γιάννη Δαμιανίδη αποστέλλοντάς του κατασχετήριο!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε στη συνεδρίασή της την Τρίτη την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρη για οφειλή προς τον Νίκο Χατζηβρέττα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Άρης έχει περιθώριο 15 ημερών ώστε να καλύψει το ποσό της εγγυητικής που κατέπεσε, ειδάλλως η ΕΕΑ θα παραπέμψει το θέμα στο Δ.Σ. ΕΣΑΚΕ με εισήγηση αποβολής του Άρη από το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο Χατζηβρέττας κινήθηκε και εναντίον του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, αποστέλλοντάς του κατασχετήριο για το μέρος της οφειλής που του αναλογεί. Το περασμένο καλοκαίρι είχε υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΚΑΕ, Δαμιανίδη και Χατζηβρέττα, ώστε το συνολικό χρέος προς τον τελευταίο να επιμεριστεί στους δύο πρώτους. Προφανώς κανείς εκ των δύο δεν ήταν συνεπής στην αποπληρωμή και ο παλιός διεθνής άσος στράφηκε νομικά εναντίον τους.