«Έπιασε» το Ηράκλειο ο Πανιώνιος

panionios06

Ο Πανιώνιος νίκησε εύκολα τον Προμηθέα Χαλανδρίου με (90-52) και συγκατοικεί στη πρώτη θέση του Νότου της Β' Εθνικής με το Ηράκλειο.

Ρεκόρ εκκίνησης από τον Φάρο!

faros12

Μέχρι φέτος μία μόλις ομάδα είχε καταφέρει να αρχίσει τη σεζόν με δέκα νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια. Το ρεκόρ το είχε η Δάφνη και «κρατούσε» από το 1998, όταν και είχε αρχίσει με 10-0 πριν ηττηθεί από τον Μακεδονικό. Πλέον όμως αυτό ανήκει στην... ιστορία.

Ο Αρκαδικός σε τροχιά ανόδου

Με το διπλό της Καβάλας στη Λευκάδα και του Αρκαδικού στο Ψυχικό, η υπόθεση της ανόδου στην Α1 αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Όλα δείχνουν ότι η δεύτερη θέση θα κριθεί μεταξύ του Λαυρίου και της ομάδας της Τρίπολης που έχει αρχίσει την αντεπίθεση.

Καβάλα και Ψυχικό οι μεγάλοι κερδισμένοι

ΑΕΤΙ

Η Καβάλα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει με το ποδαρικό στη νέα χρονιά. Όχι μόνο έκανε το καθήκον της απέναντι στη Λειβαδιά, συντρίβοντάς την με 88-58, αλλά εκμεταλλεύτηκε βαθμολογικά τις ήττες των δύο που την καταδιώκουν.

Άσχημο παιχνίδι στον Εθνικό με Κουστένη


Το θέατρο του παραλόγου παίζεται από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στα πρωταθλήματα της Α2 και της Β΄ Εθνικής με την ευκολία που μετακινούνται οι προπονητές.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

diait

 

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 από την ΕΟΚ για τις 11 Οκτωβρίου.

Κοντά στον Αρκαδικό και ο Χατζής

Δεν το βάζει κάτω ο Νίκος Χατζής και περπατώντας πλέον στα 39 (γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1976), θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού νιώθει ακμαίος από δυνάμεις.

Προς αναβολή η πρεμιέρα της Α2!

balls

Προς αναβολή οδεύει η πρεμιέρα όλων των εθνικών πρωταθλημάτων από την Α2 και κάτω! Αιτία είναι η μη έκδοση (ακόμα) αδειών καταλληλότητας στα περισσότερα κλειστά γυμναστήρια. Ανάστατες οι ομάδες!