• ΑΕΚ
  • Posted

Με το σπαθί του ο Ζήσης!

sariko alexdouvi

Η ΑΕΚ επιβράβευσε τον πιο συνεπή παίκτη της φέτος ανανεώνοντας για δύο ακόμα χρόνια το συμβόλαιό του. Κι ο Ζήσης Σαρικόπουλος δήλωσε ευτυχής γι' αυτό τονίζοντας πως δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους.

Τηρουμένων των αναλογιών ο Ζήσης Σαρικόπουλος είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ φέτος. Μπορεί να μην είχε ούτε το χρόνο συμμετοχής ούτε τις στατιστικές επιδόσεις των σταρ της ομάδας, αλλά ήταν αυτός που κράτησε όρθια την Ένωση τις πρώτες δύσκολες απ' όλες τις απόψεις αγωνιστικές και στη συνέχεια έδωσε με σταθερότητα τον καλύτερο εαυτό του όποτε του ζητήθηκε, συμπληρώνοντας κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά τον Μενσά Μπονσού στη θέση του σέντερ. Κατόπιν όλων τούτων, η ΚΑΕ ΑΕΚ τον επιβράβευσε ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

«Δεν μπορώ παρά να είμαι ευτυχής για την παραμονή μου στην ΑΕΚ. Είναι αυτονόητο, ότι πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω τα επόμενα χρόνια μαζί με τους συμπαίκτες μου όλα όσα ονειρευόμαστε για την ΑΕΚ. Το κίνητρο είναι υψηλό. Στους στόχους μας δεν έχουμε... ταβάνι!

Χρειάζεται υπομονή από μέρους μας και δουλειά. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Είμαι βέβαιος, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ θα συνεχίσει να μας στηρίζει. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας είναι καθοριστική. Η δυναμική του είναι γνωστή. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.