• ΑΕΚ
  • Posted

Επιστροφή Γεωργαντζόγλου στην ΑΕΚ

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά για τη σύσταση της ΚΑΕ και προ του κινδύνου να μην προλάβει τις ημερομηνίες για τη συμμετοχή της στην Α1, η ΑΕΚ στρέφεται προς άλλες λύσεις.

Το σχήμα που φερόταν εδώ και καιρό να αναλάβει την ομάδα και είχε βάλει μπροστά και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, φαίνεται ότι δεν περπατάει και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, προωθεί τη λύση ενός γνήσιου Ενωσίτη.

Πρόκειται για τον Νίκο Γεωργαντζόγλου παλαιό στέλεχος της ΑΕΚ, μέλος της Ερασιτεχνικής και πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ όταν ανέβηκε στην Α2. 
Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, φέρεται ως η μοναδική λύση για να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο και τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί το κρίσιμο ραντεβού για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου στην αρχική προσέγγιση, έδειξε ενδιαφέρον ν’ αποκτήσει το μετοχικό κεφάλαιο και επειδή μόνος του δεν μπορεί να καλύψει όλο το ποσό που απαιτείται, έχει κατά νου και περάσει σ΄ αυτόν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και έχει κατά νου και την οικονομική συνεισφορά άλλου επιχειρηματία.