Τελειώνει και του Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ!

Money Harris AEK BCL high 625x375

Η ΑΕΚ θέλει τον Μάνι Χάρις. Και ο Μάνι Χάρις βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Αλλά ακόμα ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Η περίπτωση του λογίζεται ως η υπέρβαση για το φετινό ρόστερ.

Ο Μάνι Χάρις είναι ο παίκτης που θα αλλάξει επίπεδο για την φετινή ΑΕΚ. Το πλάνο που θα εφαρμοστεί για τη σεζόν 2021-2022 δεν μοιάζει στα προηγούμενα. Θα έχει μετρημένες κινήσεις, σε λογικό οικονομικό πλαίσιο.Ο Μάνι Χάρις θα αποτελέσει την εξαίρεση στη νέα φιλοσοφία της «Βασίλισσας». Στην ΑΕΚ γνωρίζουν τι θα αποκτήσουν, αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει δικό τους.

Οι διεργασίες έχουν μείνει στο αρχικό στάδιο. Στην επιθυμία της ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον Μάνι Χάρις και τον Αμερικανό να εμφανίζεται θετικός σε αυτό. Σκοπός της ΑΕΚ είναι να διευθετήσει κάποια άλλα (οικονομικά) ζητήματα και τότε να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Χάρις.

Η οποία αρχικά και μέχρι να «σβηστούν» τα 13 ban θα είναι σε επίπεδο συμφωνίας. Έτσι και αλλιώς, μόλις η ΑΕΚ διευθετήσει τις οφειλές της αναμένεται να προβεί σε μπαράζ ανακοινώσεων απόκτησης παικτών.πλάνο που θα εφαρμοστεί για τη σεζόν 2021-2022 δεν μοιάζει στα προηγούμενα. Θα έχει μετρημένες κινήσεις, σε λογικό οικονομικό πλαίσιο.

Ο Μάνι Χάρις θα αποτελέσει την εξαίρεση στη νέα φιλοσοφία της «Βασίλισσας». Στην ΑΕΚ γνωρίζουν τι θα αποκτήσουν, αλλά ακόμη δεν το έχουν κάνει δικό τους.Οι διεργασίες έχουν μείνει στο αρχικό στάδιο. Στην επιθυμία της ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον Μάνι Χάρις και τον Αμερικανό να εμφανίζεται θετικός σε αυτό. Σκοπός της ΑΕΚ είναι να διευθετήσει κάποια άλλα (οικονομικά) ζητήματα και τότε να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Χάρις

Η οποία αρχικά και μέχρι να «σβηστούν» τα 13 ban θα είναι σε επίπεδο συμφωνίας. Έτσι και αλλιώς, μόλις η ΑΕΚ διευθετήσει τις οφειλές της αναμένεται να προβεί σε μπαράζ ανακοινώσεων απόκτησης παικτών.