• ΑΕΚ
  • Posted

Ζήσης: «Ίσως να ήταν και το τελευταίο μου παιχνίδι...»

ζισι

Ο σπουδαίος Νίκος Ζήσης ανέφερε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει το μπάσκετ, όμως τόνισε πως το ματς κόντρα στον Προμηθέα μπορεί να ήταν η τελευταία στιγμή του.

Η ΑΕΚ επικράτησε το Προμηθέα στο Game 4 και κατέκτησε την τρίτη θέση στη Basket League, με τον Νίκο Ζήση να αποθεώνεται από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.

Μετά το τέλος του ματς ο σπουδαίος γκαρντ της «Βασίλισσας» και του ελληνικού μπάσκετ, μίλησε στην ΕΡΤ, αναφέροντας πως αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του στιγμή που πατά παρκέ για το αγαπημένο του άθλημα.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά ξέρω πως αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία στιγμή μου. Ο κόσμος τραγούδησε το όνομά μου και μου ήρθαν αναμνήσεις από τα παλιά. Χάρηκα που ήρθε η οικογένειά μου. Όταν έρθει αυτή η στιγμή να αποσυρθώ, θα το μάθετε όλοι», ανέφερε ο Ζήσης που πήρε πρωτάθλημα με την ΑΕΚ το 2002 (έχει και 2 Κύπελλα με την ομάδα, το 2001 και το 2020), χρυσό με την Εθνική στο Eurobasket του 2005 ως πρώτος σκόρερ της, ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006 και χάλκινο στο Eurobasket του 2009.