• ΑΕΚ
  • Posted

Καντζούρης: «Ρωτήστε τη διοίκηση της ΑΕΚ γιατί δεν έγινα head coach»

kantzouris

Ο Ηλίας Καντζούρης παραδέχτηκε ότι τέθηκε θέμα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έπειτα από την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι παραπέμποντας στη διοίκηση της «Ένωσης».

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου ήταν καλεσμένος της εκπομπής Pick-n-Roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι τέθηκε ζήτημα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά από την αποχώρηση του Λούκα Μπάνκι το καλοκαίρι του 2019:

«Όντως τέθηκε ζήτημα… Δεν ξέρω αν τέθηκε θέμα τώρα (σ.σ. μετά την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου), δεν γνωρίζω κάτι. Τότε όμως όντως συζητήθηκε. Κάναμε κάποια επαφή. Δεν ξέρω γιατί δεν προχωρήσαμε. Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να απευθύνετε στη διοίκηση της ομάδας».

Όσον αφορά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στη Ρόδο, είπε: «Ήταν θέμα επιβίωσης, θέλαμε να πάρουμε αυτό το οποίο αξίζουμε βάσει του πως παρουσιαστήκαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς… Ήταν μια νίκη που πραγματικά αξίζαμε. Μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ… Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Δεν τα είχαμε καταφέρει για διάφορες λεπτομέρειες… Μέσα από όλα μας τα προβλήματα, κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση».