• ΑΕΚ
  • Posted

Εξώδικο Ρογκαβόπουλου στην ΑΕΚ για τα χρωστούμενα, δεν προπονείται με την ομάδα!

4343

H AEK ανέφερε ότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος «έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας» ωστόσο ο 19χρονος φόργουορντ έστειλε εξώδικο στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για χρωστούμενα ύψους 100.000 ευρώ με αποτέλεσμα να αρνηθεί να προπονηθεί.

Το νόμισμα έχει συνήθως δύο όψεις. Μόνο που στην περίπτωση του Νίκου Ρογκαβόπουλου έχει... μία. Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ αρνήθηκε να προπονηθεί παραμονές του κρίσιμου αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ για το BCL και αυτό διότι σε εξώδικο που έστειλε στην ΚΑΕ έκανε λόγο οφειλές της ΚΑΕ, οι οποίες ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και αφορούν όχι μόβο τη φετινή σεζόν, αλλά και τις δύο προηγούμενες! Και να ΄ταν μόνο αυτόι Στο εξώδικο η πλευρά του Ρογκαβόπουλου αναφέρει και το ζήτημα του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής.

Την ίδια ώρα η ΚΑΕ με σχετική ανακοίνωση απλά... ανέφερε ότι ο παίκτης έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας: «Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας» ήταν η σχετική ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων». 

Ο Ρογκαβόπουλος έχει στην Basket League17 συμμετοχές με 4.65 πόντους, 2.12 ριμπάουντ, 0.59 ασίστ με 14 λεπτά στο παρκέ ανά αγώνα, ενώ στο BCL μετράει 10 συμμετοχές, με 3 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.7 κλεψίματα.