• ΑΕΚ
  • Posted

Σοκ στην ΑΕΚ, θλάση β' βαθμού ο Λάνγκφορντ!

e846596a8895fa14bd3e5e47c15785ca

Νέο σημαντικό πλήγμα στην ΑΕΚ, που δεν λέει να ηρεμήσει από τους τραυματισμούς, καθώς ο Κιθ Λάνγκφορντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης με την Μπούργος στην Ισπανία και με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, έκανε μαγνητική.

Τα αποτελέσματα έδειξαν αυτό που φοβόντουσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ (θλάση β' βαθμού οπίσθιου μηριαίου) και θα «χάσουν» τον παίκτη τους για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο Λάνγκφορντ θα λείψει από τα κρίσιμα παιχνίδια με Ράστα Βέχτα (εκτός) και Άνβιλ (εντός) στο Basketball Champions League, αλλά και τον ημιτελικό και - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - τον τελικό Κυπέλλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Νοκ άουτ και τυπικά τέθηκε ο Κιθ Λάνγκφορντ, αφού η κακοδαιμονία συνεχίζει να χτυπά αλύπητα τη "Βασίλισσα".

Ο Αμερικανός αθλητής ολοκλήρωσε πριν από λίγο στο Metropolitan General - υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ BC, Dr Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού - τον απεικονιστικό έλεγχο με μαγνητική τομογραφία για τον τραυματισμό, που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Μπούργκος.

Η διάγνωση αναφέρει, το πρόβλημα αφορά σε θλάση δευτέρου (2ου) βαθμού του ημιμεμβρανώδους μυός του δεξιού του κάτω σκέλους. Ο αθλητής θα ξεκινήσει από αύριο (24/01) πρόγραμμα φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ».