• ΑΕΚ
  • Posted

Τα... άκουσε ο Παπαθεοδώρου από τους φίλους της ΑΕΚ!

pppp

Κατά την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ από το «Μελίνα Μερκούρη», οπαδοί περίμεναν τον Ηλία Παπαθεοδώρου για να του εκφράσουν τα παράπονά τους.

Η πορεία που κάνει η ΑΕΚ στην αρχή της φετινής σεζόν, με δύο νίκες και πέντε ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει φέρει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της. Περίπου 100 οπαδοί της ήταν στο «Μελίνα Μερκούρη» και μετά την ήττα από το Ρέθυμνο, περίμεναν την αποστολή έξω από το γήπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» φίλοι της ομάδας τα... έψαλαν στον Ηλία Παπαθεοδώρου για την εικόνα της ομάδας κατά την αποχώρηση της αποστολής και εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη δίκαιη νίκη του. Επικράτησε από το πρώτο λεπτό. Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ηττηθήκαμε κατά κράτος και ατομικά και σαν ομάδα. Γι' αυτό το λόγο χάσαμε. Έχουμε κάνει ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες μας, ο καθένας από την δική του πλευρά».

Για τις απουσίες των Σλότερ, Γιάνκοβιτς σχολίασε: «Κάθε απουσία είναι σημαντική. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν λείπουν δύο παίκτες, οι υπόλοιποι δεν πρέπει να παλεύουν. Σήμερα ηττηθήκαμε άπειρες φορές στο ένας εναντίον ενός».