• ΑΕΚ
  • Posted

«Πρώτη» στην ΑΕΚ με όλα τα νέα αποκτήματα!

WW

Ξεκίνησε η δουλειά στις τάξεις της ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας. 

 Στο κλειστό του ΟΑΚΑ βρέθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ήταν οι: Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Γκίκας, Κιθ Λάνγκφορντ, Κέντρικ Ρέι, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Μάρκους Σλότερ και οι Έφηβοι Αναστάσης Σπύρογλου, Στέργιος Πράπας, Φίλιππος Τίγκας, Φέλιξ Ογκμπέντε, Φέιβορ Ουκπέμπορ.

Παράλληλα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο οποίος μέχρι νεοτέρας θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο μόνος που απουσίαζε ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις, που βρίσκεται στη Λιθουανία για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής.