• ΑΕΚ
  • Posted

Τον πρώτο σκόρερ του BCL πήρε η ΑΕΚ

panter

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ από την Πολωνική Ρόζα Ράντομ, την οποία συνάντησε δύο φορές στον όμιλο του BCL και ο Αμερικανός θα αγωνιστεί για δεύτερτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα διαπιστευρήριά του του τα παρέδωσε πέρυσι στο Λαύριο, με το ποίο σε 21 αγώνες είχε μ. όρο 12.5 πότους και με ποσοστό 43.1% στα τρίποντα.

Ο 25χρονος Πάντερ που αναμένεται σήμερα (κυριακή) στην Αθήνα, είναι ο πρώτος σκόρες του Basketball Champions Leaque και σε 16 αγώνες με τη Ρόζα Ράντομ πέτυχε 329 πόντους με 42.9% στα δίποντα, 35,5% στα τρίποντα και 78,5 στις βολές, Είχε μ. όρος συμμετοχής 31 λεπτά.

Βιογραφικό:

O Κέβιν Πάντερ Τζούνιορ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1993 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και έχει ύψος 1μ.90.

Άρχισε να παίζει μπάσκετ στο Body of Christ Academy της Νότιας Καρολίνας, ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Tennessee. Στην τελευταία του χρονιά είχε 22.1 πόντους μέσο όρο.

Το 2016 συμμετείχε στο Summer League με τους  Minnesota Timberwolves και στις 20 Ιουλίου ήρθε στη χώρα μας, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το Λαύριο. Τον Μάρτιο του 2017 πήρε μεταγραφή στην βελγική Αντβέρπ.

Από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρόζα Ράντομ.