Skip to main content

Ο Ιπποκράτης πέρασε και από τα Πατήσια

Ο Ιπποκράτης Κω διατήρησε το αήττητό του στην Α2 γυναικών. Πέρασε και το εκτός έδρας εμπόδιο του Σπόρτιγκ(έπαιξε χωρίς την Νταή) με 60-50 κι έκανε ένα ακόμη μεγάλο άλμα για την άνοδό του στην Α1.
Ο Πρωτέας Βούλας που είχε στραμμένο το ενδιαφέρον του στα Πατήσια, για να μείνει μόνος αήττητος στο νότι όμιλο, επικράτησε εύκολα στο Κερατσίνι του Φάρου με 78-55.
Τα Μελίσσια επικράτησαν με αντίπαλο τη Ν. Κηφισιά (55-45) και βρίσκονται στην τρίτη θέση.
ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 50-60
Διαιτητές: Τσακαλογιάννης-Θαλλασινός
Δεκάλεπτα: 17-16, 29-30, 39-45, 50-60
ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νίκλας-Αρβανίτης): Ρεντζεπέρη 12, Λυμπεροπούλου, Γιαννακάκη, Ντάκλια 2, Βραχάλη 7, Μουζάκη 11, Στεφανίδου 12, Πετυχάκη 6.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κανενόπουλος-Δανελλάκη): Χελιώτη 4, Τελίδου 20 (1), Πατμίου 4, Γούναρη 11 (1), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη, Κουφογιάννη 21.
Αήττητη συνεχίζει και η Αναγέννηση Ρυσίου στον  στο βόρειο όμιλο. Νίκησε στη Λευκάδα το ντέρμπι με 53-47. Ο Απόλλων Καλαμαρίας κέρδισε εύκολα στην Πτολεμαϊδα τον συνονόματό του με 67-38.
 
Η Αναγέννηση Ρυσίου πήρε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Νίκη Λευκάδας στο νησί με 53-47 και έμεινε μόνο πρώτο στον πρώτο όμιλο της Α2 Βορρά μετά από έξι αγώνες. Eύκολο διπλό σημείωσε η Καλαμαριά στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Απόλλωνα που παραμένει χωρίς νίκη μετά το φινάλε του πρώτου γύρου.