Skip to main content

Χωρίς Φαλ κόντρα στον Παναθηναϊκό o Ολυμπιακός

| Επικαιρότητα

Fall

Ο Μουστάφα Φαλ δεν προλαβαίνει το ντέρμπι της Παρασκευής (6/10, 21:15) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της EuroLeague. Στη 12άδα ο Μπραζντέικις.

Ο Μουσταφάλ Φαλ δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της πρεμιέρας της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό αφού εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προτίμησαν να τον ξεκουράσουν.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Γάλλος σέντερ πήγε στην Γερμανία, όπου και συναντήθηκε με τον προσωπικό του γιατρό. Όσον αφορά την κατάστασή του, δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν θα μπορέσει να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ίγκνας Μπραζντέικις προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων».