Αταμάν: «Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν, σε νέα συνέντευξη, υποστήριξε ότι αν καταφέρει να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό, τότε ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Final Four της EuroLeague.
Η εποχή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις, με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραίτη.
Ο Τούρκος προπονητής έδωσε ακόμα μία συνέντευξη, αυτή τη φορά στην τουρκική Fanatik, στην οποία αναφέρθηκε στις κινήσεις που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στον Ολυμπιακό.
«Όταν πήγα στην Αναντολού Εφές, είχα βάλει στο στόχαστρό μου την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς. Γιατί; Επειδή η Φενέρ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Έπαιζε κάθε χρόνο στο Final Four και ήταν πρωταθλήτρια.Τώρα το ίδιο ισχύει για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα πάνω στην οποία θα βασίσω την δική μου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Αν ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό, θα παίξουμε στο Final Four και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Αταμάν.
Ο Τούρκος προπονητής επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Τσενκ Γιλντιρίμ στο τεχνικό επιτελείο, ενώ τόνισε ότι ήθελε μαζί του και τους Γιακούπ Οναϊκόκ και Χακάν Ντεμίρ, ωστόσο ο πρώτος έγινε προπονητής της Νταρουσάφακα και ο δεύτερος της Εθνικής Ιράν.
Παράλληλα, ο Αταμάν εξήγησε ότι «έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο με τους σημαντικούς παίκτες που είναι στην κορυφή της λίστας μας. Αλλά δεν θα γίνουν ανακοινώσεις μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα».
