Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα η ΕΟΕ, συνεδριάζει το ΟΑΚΑ για την παραχώρηση του γηπέδου

Η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει με αποτέλεσμα να διεξαχθεί κανονικά το Δ.Σ για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05, 14:00).
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι της Τρίτης (02/05) προχώρησε σε ανακοίνωση και εξήγησε με έντονο τρόπο πως ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλη καθυστέρηση όσον αφορά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.
Αφορμή στάθηκε η αναβολή του Δ.Σ που θα είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις λεπτομέρειες αυτής της "μεταβίβασης" για την Τετάρτη (03/05 14:00) μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η ΕΟΕ μία ημέρα νωρίτερα.
Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της συνεδρίασης για την παραχώρηση του κλειστού του Αμαρουσίου στους «πράσινους».
