Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. ρήξη αχιλλείου ο Στρέλνιεκς και τέλος η σεζόν!

Τέλος η σεζόν για τον Γιάνις Στρέλνιεκς που υπέστη ρήξη αχιλλείου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στη Γαλατασαράι.
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Η νίκη της ΑΕΚ επί της Γαλατασαράι συνοδεύτηκε με πρόκριση στους «8» του BCL, ωστόσο τα χαμόγελα πάγωσαν όταν ο Λετονός αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ.
Ο Στρέλνιεκς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για ρήξη αχιλλείου τένοντα στο δεξί του πόδι. Κάτι που φυσικά κρατάει τον 33χρονο εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν των «κιτρινόμαυρων», που πλέον αναζητούν στην αγορά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα γκαρντ για να τους ενισχύσει στις υποχρεώσεις τους στην οκτάδα του BCL.
Τη φετινή σεζόν ο Στρέλνιεκς βγήκε μπροστά για την ΑΕΚ και μετρούσε 14.1 πόντους, 1.1 ριμπάουντ, 3 ασίστ μέσο όρο στα παιχνίδια του Basketball Champions League.
Θλάση α' βαθμού ο Κένι Γουίλιαμς

Θλάση α' βαθμού ήταν η τελικά η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κένι Γουίλιαμς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Γαλατασαράι. Στην ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο θα ήθελαν τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την τουρκική ομάδα και την Πέμπτη (16/3) υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ «ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση 1ου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ, του αριστερού του ποδιού. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται».
