Γιάννη εσύ σουπερστάρ (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους και βρέθηκε στο νούμερο 1 του σημερινού Top-10 δείχνοντας πως ανήκει στους σουπερστάρ του πρωταθλήματος.
Ο πόιντ φόργουορντ των Μιλγουόκι ήταν απολαυστικός με 29 πόντους (11/15 δίποντα, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ξεσήκωσε το κοινό του Μιλγουόκι με τις κινήσεις και τα καρφώματά του.
Ο Άντονι Ντέιβις, όμως, ήταν ακόμα καλύτερος με 43 πόντους, 10 ριπάουντ και 6 ασίστ και έδωσε τη νίκη στους Πέλικανς με 114-103 μέσα στην έδρα των Μπακς. Μάλιστα, ο καλύτερος ψηλός του φετινού ΝΒΑ δήλωσε για τον Έλληνα φόργουορντ: "O Αντετοκούνμπο είναι ένας καλός παίκτης και κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Διεισδύει στη ρακέτα πολύ καλά και παίρνει καλές θέσεις. Είχε πλάκα που έπαιξα εναντίον του."
Δείτε το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο που βρέθηκε στην πρώτη θέση του σημερινού Top-10
