Skip to main content

"Ωραίοι" οι Έλληνες (vids)

| NBA

Οι Καλάθης, Κουφός και Αντετοκούνμπο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και οδήγησαν τις ομάδες τους σε μεγάλες νίκες απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Πιο συγεκριμένα οι Έλληνες του Μέμφις, Καλάθης και Κουφός, συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας τους επί των Μάβερικς με 109-90. Ο Νικ Καλάθης πέτυχε 13 πόντους (2/5 δίποντα, 2/3 δίποντα, 3/4 βολές), μοίρασε 2 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Κουφός σημείωσε 9 πόντους (3/7 δίποντα, 3/4 βολές) και μάζεψε 6 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των Γκρίζλις ήταν ο Ράντολφ με 22 πόντους.

Οι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Χιτ (109-102 τελικό σκορ) έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτός όμως που αγωνίστηκε το περισσότερο από όλους ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σημείωσε 13 πόντους (4/6 δίποντα, 5/6 βολές), μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1 μπλοκ σε 40 αγωνιστικά λεπτά.