Οι Rising Stars άνοιξαν την αυλαία του All Star Game!

Η ομάδα με τους παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στο τέλος η Team USA πήρε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι του All Star Game με σκορ 131-151.
Οι νεαροί παίκτες του ΝΒΑ άνοιξαν την αυλαία στο φετινό All Star Game με το παιχνίδι να έχει όλους τους νεαρούς αστέρες. Η TEAM World μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Αμερικάνοι επέστρεψαν αποφασισμένοι και πήραν την νίκη με 151-131.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Έρικ Πάσκαλ με 23 πόντους, ενώ ο Γιανγκ γέμισε την στατιστική του με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Για τους ηττημένους ο Μπαρέτ είχε 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ντόντσιτς πέτυχε άλλους 16 πόντους, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.
Όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους και δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις και τα γέλια μεταξύ της επόμενης γενιάς των αστέρων του ΝΒΑ. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Μάιλς Μπρίτζες με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.
Τα δωδεκάλεπτα: 30-39, 41-42, 44-24, 36-26


