Ηττα για Τσεντεβίτα ενόψει Ολυμπιακού

Η αγωνιστική κατάσταση της -προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα- Τσεντεβίτα προβληματίζει έντονα τους Κροάτες καθώς υπέστησε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ζαντάρ για την Αδριατική Λίγκα με 83-67.
Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 13 πόντους ακριβώς με τη λήξη του (27-14).
Από εκείνο το σημείο και μετά φρόντισαν απλά να διατηρήσουν τη διαφορά και να πάρουν άνετα το ροζ φύλλο.
Η Τσεντεβίτα πλέον κοιτάζει τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (1/11), ενώ η θέση του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς στον πάγκο της κρίνεται επισφαλής.
Πρώτος σκόρερ των νικητών και του αγώνα ήταν ο Αντε Ντέλας με 18 πόντους, ενώ για την Τσεντεβίτα προσπάθησαν οι Μίρο Μπίλαν και Μάρκες Όσκαρ Γκριν. Αμφότεροι πέτυχαν 14 πόντους.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Παρτιζάν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε της Ραντνίσκι εντός έδρας με 91-80.
