Γλυνιαδάκης: "Υπάρχει τρόπος στο ΟΑΚΑ"

Η Λιέτουβος Ρίτας είναι η πρώτη ομάδα από την Ευρωλίγκα που θα... δοκιμάσει φέτος την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έδωσε οδηγίες στους συμπαίκτες του.
Ο Ελληνας σέντερ μίλησε σε λιθουανική εφημερίδα, απαντώντας πρώτα στις επικρίσεις που έχουν αρχίσει να ακούγονται από τους φιλάθλους για τη μέχρι τώρα προσφορά του. "Προπονούμαι σκληρά, προσπαθώ κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορώ να κάνω για να διεκδικήσω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και να προσφέρω περισσότερα", είπε.
Οσο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, επισήμανε: "Παρότι ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολες στιγμές, πάντα είναι δύσκολα στην έδρα του. Η αναμέτρηση θα είναι διαφορετική απ' ό,τι στο Βίλνιους. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά είμαι συνηθισμένος απ' την 3ετία μου στον Ολυμπιακό και τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχω παίξει σε πολλά ντέρμπι εκεί.. Aν οι συμπαίκτες μου με ακούσουν σε ορισμένα πράγματα , δε θα υπάρχει πρόβλημα από την ατμόσφαιρα".
