Τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι!

Διαμαντίδης, Σπανούλης και όλοι οι μεγάλοι σταρ της Ευρωλίγκας γίνονται εφεξής πρωταγωνιστές και σε videogame! Η γνώμη τους; "Πολύ ενδιαφέρον", είπε ο Σπανούλης. "Εγώ δεν ξέρω από αυτά, αλλά ελπίζω να αρέσει", είπε κι ο Διαμαντίδης!
Διαμαντίδης και Σπανούλης βρέθηκαν στη Μαδρίτη για την παρουσίαση του νέου βιντεοπαιχνιδιού ΝΒΑ 2Κ14, που λανσάρει η εταιρεία 2Κ σε συνεργασία με την Ευρωλίγκα. Στο παιχνίδι αυτό, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και στις 4 Οκρωβρίου στην Ευρώπη, πρωταγτωνιστές θα είναι όλοι οι σταρ της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στους οποίους είναι φυσικά οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ), Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ), Σον Τζέιμς (Μακάμπι), Τίμπορ Πλάις (Λαμποράλ Κούτσα) και Σεμίχ Ερντέν (Εφές Αναντολού). Άπαντες βρέθηκαν στη Μαδρίτη για την παρουσίαση του παιχνιδιού. Και μίλησαν. Τι είπαν;
Δημήτρης Διαμαντίδης: "Εγώ δεν ξέρω και πολλά από βιντεοπαιχνίδια! Ελπίζω όμως να αρέσει στον κόσμο. Οι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί και ο ρεαλισμός των παικτών εξαιρετικός".
Βασίλης Σπανούλης: "Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίζουν αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο τα παιδιά, αλλά άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να παίξουν, έτσι είναι σημαντικό για τις ομάδες της Ευρωλίγκας που οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αυτό το παιχνίδι με τις αγαπημένες ομάδες και παίκτες τους. Είναι πολύ ενδιαφέρον για όλους".
Φελίπε Ρέγες: "Νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα το ευχαριστηθούν. Είναι μια καλή πρωτοβουλία, που θα κάνει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν έπαιζαν πριν τέτοια παιχνίδια, να το αγοράσουν για να παίξουν με τις αγαπημένες τους ομάδες. Θα διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια με ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά και διασταυρώνοντας ομάδες της Ευρωλίγκας και του ΝΒΑ".
Βίκτορ Κριάπα: "Είναι πολύ σημαντικό, διότι η προηγούμενη εμπειρία με παιχνίδια ποδοσφαίρου και από το ΝΒΑ δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να παίξουν το παιχνίδι χωρίς καν να ξέρουν τους παίκτες ή και τις ομάδες. Είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να δω το παιχνίδι να πωλείται στα καταστήματα".
Σον Τζέιμς: "Νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα το καταευχαριστηθούν. Επειδή θα μπορούν να βάλουν να παίξουν ομάδες της Ευρώπης με ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και να φτιάξουν τις δικές τους ομάδες".
Τίμπορ Πλάις: "Είναι σπουδαίο. Μίλησα με πολλούς ανθρώπους και συμπαίκτες μου γι' αυτό. Θα είναι φοβερό. Μπορείς να παίξεις με τους συμπαίκτες σου, αλλά και εναντίον ομάδων του ΝΒΑ. Είναι καινούριο και ξεχωριστό".
Χουάν Κάρλος Ναβάρο: "Σε ποιον δεν αρέσει ένα παιχνίδι που έχει τόσο μεγάλους σταρ; Οι άνθρωποι μου μιλούν συνεχώς γι' αυτό στους δρόμους. Για μας αποτελεί τιμή να βρισκόμαστε εδώ και ταυτόχρονα να πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο το ΝΒΑ".
Σεμίχ Ερντέν: "Είναι πολύ συναρπαστικό να αποτελείς μέρος του παιχνιδιού και πιστεύω ότι και οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν. Είναι σημαντικό για κάθε ομάδα και για την Εφές Αναντολού ειδικότερα, διότι το ΝΒΑ είναι μια μεγάλη εταιρεία. Δοκίμασα για πρώτη φορά το παιχνίδι και δεν είμαι ακόμα τόσο καλός, θα γίνω όμως"!
